Voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport werkte ik aan onder andere aan Prikken Zonder AfspraakReizen Tijdens Corona, de Quarantaine Check en de digitale Quarantaine Verklaring. Gecombineerd werden deze sites zo'n 800.000 keer per week (rond najaar 2021) bezocht.
Klant: Ministerie VWS

Prikken Zonder Afspraak

Op Prikken Zonder Afspraak vinden mensen die hun eerste of tweede vaccinatie willen halen snel hun weg naar de dichtstbijzijnde vaccinatielocatie. Daarnaast wordt ingegaan op wat je kunt verwachten bij zo'n locatie: hoe werkt dat prikken eigenlijk? Neem vooral een buddy mee als je het spannend vindt. Ook is er ruimte voor twijfel: het wel of niet zetten van een vaccinatie is een persoonlijke keuze en ook daar is ruimte voor.

Reizen Tijdens Corona (ook bekend als Quarantaine Reischeck)

Reizen Tijdens Corona is ontworpen met als uitgangspunt het inzichtelijker en persoonlijker maken van het sterk wisselende Covid-19 inreis-beleid van de overheid. Door bij Reizen Tijdens Corona enkele vragen te stellen werd het mogelijk om vakantieganger en andere internationale reizigers een duidelijk overzicht te geven van alle documenten en tests waar zij moeten aan voldoen, voordat ze Nederland binnen kunnen reizen. 

Quarantaine Check

Hetzelfde principe van persoonlijk maken is toegepast bij de Quarantaine Check. Daar wordt een op maat advies gegeven waaruit blijkt of je jezelf moet laten testen en hoe lang je in quarantaine moet bij een mogelijke corona besmetting van jezelf of iemand uit je omgeving.

Meer werk

Back to Top