Voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport werkte ik aan onder andere aan Prikken Zonder Afspraak, Reizen Tijdens Corona en de Quarantaine Check.
Klant: Ministerie VWS

Prikken Zonder Afspraak

Op Prikken Zonder Afspraak vinden mensen die hun eerste of tweede vaccinatie willen halen snel hun weg naar de dichtstbijzijnde vaccinatielocatie. Daarnaast wordt ingegaan op wat je kunt verwachten bij zo'n locatie: hoe werkt dat prikken eigenlijk? Neem vooral een buddy mee als je het spannend vindt. Ook is er ruimte voor twijfel: het wel of niet zetten van een vaccinatie is een persoonlijke keuze en ook daar is ruimte voor.

Reizen Tijdens Corona (ook bekend als Quarantaine Reischeck)

De tool Reizen Tijdens Corona is ontworpen met als uitgangspunt het inzichtelijker en persoonlijker maken van het Covid-19 inreis-beleid. Door bij Reizen Tijdens Corona enkele vragen te stellen werd het mogelijk om internationale reizigers een duidelijk overzicht te geven van alle documenten en tests waar zij moeten aan voldoen, voordat ze Nederland binnen kunnen reizen. 

Quarantaine Check

Hetzelfde principe is toegepast bij de Quarantaine Check, waar een op maat advies wordt gegeven waaruit blijkt of je jezelf moet laten testen en hoe lang je in quarantaine moet bij een mogelijke corona besmetting van jezelf of iemand uit je omgeving.

Meer werk

Back to Top